Blogs schrijven

Als je regelmatig blogs post, krijg je een levendige website. Het betekent dat je bezig bent en iets nieuws te vertellen hebt. En dat levert je website meer bezoekers op, die bovendien kunnen reageren. Blogs zijn dus meer dan zomaar een verhaaltje.

Een blog kan zo flink wat opleveren. Maar het schrijven van een blog kan veel tijd kosten. Zeker als je niet graag schrijft. Dan kan het voorkomen dat je elke week weer worstelt met de tekst, waardoor je geen zin verder komt.  Of je tikt maar raak, met als gevolg dat het een te lang, te wollig en onoverzichtelijk verhaal wordt. Met als risico dat je lezers afhaken. Terwijl je natuurlijk wel gelezen wilt worden.

Behalve meer bezoekers voor je website, kan je blog ook de uitstraling van een mooi visitekaartje opleveren. Want jij kunt met je blog de wereld laten weten wat je bezig houdt en wat jij belangrijk vindt.

Heb je er geen tijd voor of kost schrijven je veel moeite? Ik kan jouw blogstress uit handen nemen. Jij vertelt mij waar je het over wilt hebben en ik schrijf jouw blog. In duidelijke taal.

Eindredactie

Heb je al een blog geschreven, maar wil je er zeker van zijn dat er geen tik-, taal- of stijlfouten in staan? Ik kan je als ervaren eindredacteur helpen en met een ervaren oog naar je tekst kijken. Ik haal alle fouten er in een handomdraai uit en verfraai je verhaal. Zodat je tekst goed wordt. En lekker leesbaar.

Wil je ook regelmatig frisse en actuele content op je website, maar kom je er zelf steeds niet aan toe? Neem met het contactformulier op deze pagina contact met me op om naar de mogelijkheden – zoals eindredactie of een blogabonnement – te vragen.

Mijn eigen blogs zijn hier te lezen.

Volg Bureau Rood ook op Facebook: Bureau Rood, Twitter (@madeleinerood) en LinkedIn!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *