Aanbod

Ontwerp zonder titel-2

 Instagram-service:

Besteed je Instagram account uit aan mij. Zo kun jij je vooral focussen op je werk en ben je toch zichtbaar op social media. Ik neem de druk uit handen en verzorg jouw aanwezigheid op Instagram, met foto’s en tekst.

Ik beheer enkele Instagram accounts en doe dat ook graag voor jou. Zo vaak als je wilt en geheel naar jouw wens. Ik denk met jou mee over wat je wilt posten, wat jij als bedrijf wilt uitstralen en overbrengen en zorg – in overleg met jou – voor foto’s en teksten zorgen. Ik post het – zo vaak als jij wilt.

Wil je dat ik je Instagram account beheer? Neem dan contact met mij op, dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en kosten.

Blog-service:

Regelmatig nieuwe blogs schrijven kost tijd en aandacht. Ik zorg als ervaren tekstschrijver voor jouw nieuwe content, in duidelijke en toegankelijke taal. Jij vertelt mij waar je blog of post over moet gaan en ik neem dit werk graag van je over.

  • Als je regelmatig iets post, krijg je een levendige en actuele website of account. Het betekent dat je bezig bent en iets nieuws te vertellen hebt. En dat levert je website meer bezoekers op, die bovendien kunnen reageren. Blogs of post op Instagram zijn dus meer dan zomaar een verhaaltje.
  • Google waardeert unieke content. En daarmee scoor je dus hoger in de Google ranking. Je wordt beter gevonden op Google en daarmee kan het regelmatig blogs schrijven of posten je aardig wat opleveren.
  • Het bespaart tijd. Want blogs schrijven vraagt tijd en aandacht en het posten van iets nieuws moet je secuur doen. Zeker als je niet graag schrijft of als dat niet jouw talent is. Dan kan het voorkomen dat je keer op keer weer worstelt met de tekst, waardoor je geen zin verder komt. Of je tikt maar raak, met als gevolg dat het een te lang, te wollig en onoverzichtelijk verhaal wordt. Met het risico dat je lezers afhaken. En daar schrijf je niet voor. Als specialist zorg ik voor heldere en aantrekkelijke teksten. Die gelezen worden.
  • Een goed geschreven en prettig leesbare blog is een mooi visitekaartje. Net als iets nieuws, een mooie foto of een rake tekst op Instagram dat is. Daarmee laat je de wereld weten wat je bezighoudt en wat jij belangrijk vindt.
  • Als je samen dingen bespreekt, kom je vaak verder. Doordat ik jou de juiste vragen stel over de inhoud en we er samen over praten, kom ik erachter wat jij echt wilt vertellen. En jij komt op andere gedachten. Als sparring partner in het praten over jouw blog of post, komen we samen tot een beter resultaat. Zo krijg je een beter en interessanter resultaat.

    Actueel

Wil je ook regelmatig frisse en actuele blogs op je website of regelmatig iets nieuws posten op Instagram en ontbreekt de tijd? Of kost schrijven je veel moeite of wil je gewoon je aandacht geven aan je werk? Ik neem als ervaren tekstschrijver jouw blogs uit handen nemen of beheer je Instagram account. Jij vertelt mij waar je het over wilt hebben en ik schrijf jouw teksten. In duidelijke taal. Neem met het contactformulier op deze pagina contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

writer1

Eindredactie

Heb je al een tekst geschreven, maar wil je er zeker van zijn dat er geen tik-, taal- of stijlfouten in staan? Wil je je hele website eens doorlichten op het taalgebruik?

Ik help je als ervaren eindredacteur en bekijk met mijn jarenlange ervaring en deskundig oog naar je tekst. Ik haal alle fouten er in een handomdraai uit en verfraai je verhaal. Zodat je tekst foutloos en goed wordt. En vooral: lekker leesbaar.

Lees mijn eigen blogs en volg mij op Facebook: Bureau Rood, Twitter (@madeleinerood) en LinkedIn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *