Aanbod

Laat je blogs laten schrijven door een ervaren tekstschrijver.
De voordelen?
Hier lees je ze op een rijtje:

  • Regelmatig nieuwe blogs schrijven kost tijd en aandacht. Ik zorg als ervaren tekstschrijver voor jouw nieuwe content, in duidelijke en toegankelijke taal. Jij vertelt mij waar je blog over moet gaan en ik neem het schrijven graag van je over. Zodat jij geen blogstress ervaart.
  • Als je regelmatig blogs post, krijg je een levendige en actuele website. Het betekent dat je bezig bent en iets nieuws te vertellen hebt. En dat levert je website meer bezoekers op, die bovendien kunnen reageren. Blogs zijn dus meer dan zomaar een verhaaltje.
  • Google waardeert unieke content. En daarmee scoor je dus hoger in de Google ranking. Je wordt beter gevonden op Google en daarmee kan het regelmatig blogs schrijven je aardig wat opleveren.
  • Het bespaart tijd. Want blogs schrijven vraagt tijd en aandacht. Zeker als je niet graag schrijft of als dat niet jouw talent is. Dan kan het voorkomen dat je keer op keer weer worstelt met de tekst, waardoor je geen zin verder komt. Of je tikt maar raak, met als gevolg dat het een te lang, te wollig en onoverzichtelijk verhaal wordt. Met het risico dat je lezers afhaken. En daar schrijf je niet voor. Als specialist zorg ik voor heldere en aantrekkelijke teksten. Die gelezen worden.
  • Een goed geschreven en prettig leesbare blog is een mooi visitekaartje. Waarmee je de wereld laat weten wat je bezighoudt en wat jij belangrijk vindt.
  • Als je samen dingen bespreekt, kom je vaak verder. Doordat ik jou de juiste vragen stel over de inhoud en we er samen over praten, kom ik erachter wat jij echt wilt vertellen. En jij komt op andere gedachten. Als sparring partner in het praten over jouw blog, komen we samen tot een beter resultaat. Zo krijg je betere en interessantere blogs.

Actuele blogs

Wil je ook regelmatig frisse en actuele blogs op je website, maar kom je er zelf steeds niet aan toe? Of kost schrijven je veel moeite? Ik neem als ervaren tekstschrijver jouw blogstress uit handen nemen. Jij vertelt mij waar je het over wilt hebben en ik schrijf jouw blog. In duidelijke taal. Neem met het contactformulier op deze pagina contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

writer1

Eindredactie

Heb je al een blog geschreven, maar wil je er zeker van zijn dat er geen tik-, taal- of stijlfouten in staan? Ik help je als ervaren eindredacteur en bekijk met deskundigheid naar je tekst. Ik haal alle fouten er in een handomdraai uit en verfraai je verhaal. Zodat je tekst foutloos en goed wordt. En vooral: lekker leesbaar.

Lees mijn eigen blogs en volg mij op Facebook: Bureau Rood, Twitter (@madeleinerood) en LinkedIn!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *